torsdag 23. august 2012

Bading i hagen og miniferie til Lusaka

Onsdag var det badedag for hundevalper og andre valper. Noen hadde mer morro enn andre...


Vaske her og vaske der...

-og skylle godt!
Det maa samarbeid til!

Knutemor!
Beveg deg som et dyr! Her er det hunder som loeper
 Bengt var paa datalabben og jeg jobbet som sekretaer stort sett hele dagen, saa noe goey maatte vi finne paa for ungene. Heldigvis hadde vi Lusakaturen aa glede oss til! Vi begynte aa pakke litt rett foer leggetid, og ringte taxiJohn for aa faa han til aa komme og hente oss 0650 neste morgen.
Vi kom oss opp i tide til aa faa pakket resten (Bengt fikk seg til og med et bad!), spist frokost og gjoere oss klare til John kom. Laika klarte selvfoelgelig aa snike seg ut for aa hilse paa hundegjengen i gata da vi skulle dra, saa der gikk det noen minutter, men vi rakk bussen helt fint, og den dro fra Livingstone ganske paa tida, 0730.

Halvveis til Lusaka stoppet bussen ved The Golden Pillow, og der kunne vi kjoepe kylling og chips. Den er faktisk ganske god!
Bussen var ganske bra ogsaa, selv om det ikke var den aller beste vi har tatt. De viste Titanic filmen, og Viljar og Eirunn gjorde store oeyne et par ganger...! Ingfrid sov heldigvis!

Ca 1430 var vi paa hotellet. Kollega Ms Banda hadde gitt oss nr til en bra taximann, og han venta paa oss da vi kom fram til stasjonen. Det er alltid veeeeldig mange som tilbyr taxi naar bussen kommer, saa det var veldig fint aa ha en som venta. Gjennom det aapne vinduet i bilen, var det en ung mann som fikk oeye paa Eirunn og spurte om ikke hun kunne gifte seg med han! Eirunn saa lettere forvirret ut, men Viljar inntok med en gang storebrorrollen og satte seg saann at han sperret utsikta, samtidig som han sendte rasende blikk til mannen;-)

Hotellet var supert! Vi fikk servert ekte, hjemmelaga limonade da vi kom! Det smakte nydelig etter noen litt svette timer paa bussen! Dusjen var helt fantastisk: masse varmt vann og skikkelig bra trykk! Herrrlig!



Liten veranda utenfor rommet. Rett nedenfor ligger en liten dam med beibikrokodiller i!



Venter paa taxi utenfor hotellet

 Etter en liten pause paa rommet dro vi til kjoepesenteret Manda Hill. Der er det kino!
Manda Hill!

 Vi fikk ikke se Istid 4 som vi hadde haapet (julegave!?!), den hadde sluttet aa gaa, men vi saa Brave, som var ganske skummel, men morsom ogsaa.
Buffet paa hotellet! Vi var litt troette, men maten var bra! 

Eirunn med citrus-forrett!

Vi klarte akkurat aa faa tak i bursdagsbarnet, farfar Jan, paa telefon foer ungene sovnet.  Naa gleder vi oss til i morgen!





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar