lørdag 28. april 2012

Igang igjen!

Ungene er tilbake paa skolen, og det er baade barn og voksne fornoeyd med. Bengt og jeg (saerlig B) har vaert mye paa datalaben denne uka, for det er veeeldig mange som vil ha hjelp til aa lage mailkonto og faa vite hvordan man soeker etter ting paa nettet. For mange var det vanskelig aa forstaa at de ikke kan skrive hele oppgaveteksten i soekefeltet, og saa bare faa svaret servert! De blei litt skuffa over aa maatte tenke, og kanskje til og med lete flere steder for aa finne akkurat det de var ute etter! De kommer ogsaa med telefonene sine og vil at vi skal faa dem paa net...:-/ Ikke helt min greie!
Her er noen bilder fra forrige helg:
Eirunn og Ingfrid lager brownies

Viljar koser seg paa rommet sitt med Harry Potter paa lydbok, plastik (tinn-)soldater og borger laget av plastelinabokser!

Jentene laerte Faith aa spille vri aatter

Viljar og Ingfrid er veeeldig glad i nudler! De spiser saa mye av det at vi maa begynne aa begrense inntaket
 Ettermiddagene har stort sett gaatt med til leksegjoering, valpebesoek og middag. Bengt har flere dager vaert paa jobb til 18-1830, saa da er det ikke saa mye igjen av dagen. Onsdag var anderledes. Stroemmen forsvant i 10-tida, og kom ikke tilbake foer langt utpaa ettermiddagen! Det blei mye venting og lite jobbing, men da vi til slutt ga opp aa vente, tok vi en rolig og deilig tidlig middag paa Olgas. Etterpaa var det leksegjoering ute for aa faa lys og litt frisk luft.
Bengt og Viljar koser seg med lekser i hagen
Jentene var glade for at PCen var opplada! Her ser de paa Alice i eventyrland etter aa ha gjort unna leksene. Litt varmt uten aircondition...
Hoestfarger!
Valpene! Vi skal altsaa iloepet av uka faa tre valper i hus. Eller, de skal IKKE inn i huset, men de faar bo paa trappa. Er ikke helt sikker paa om det er akkurat disse tre eller noen av soeskenene, men de er soete alle seks, saa det spiller ikke saa stor rolle. Ungene mener at det er viktig at vi besoeker dem hver dag, saann at de blir vant til oss foer vi henter dem hit.



 Prosjektet mitt med aa oppgradere hjemmesida gaar treigt, siden det fortsatt ikke er noen hjemmeside aa oppgradere! Men her er noen av bildene av kollegaene vaare:
Mrs Mumba, mamma til Faith, underviser i ped

Mr Mwando, hjelper oss mye paa datalaben

Mr Miyanda, verdens snilleste og hyggeligste "driver"

Mrs Kalumbo, leder for foerskoleavd. Kommer til Tromso i august

Mra Sitali, mamma til Likando og kontaktperson for koret

Tobias, superhyggelig alt-mulig-mann

En av de som jobber paa kjoekkente! Kjenner ham egentlig ikke, men jeg syntes jeg maatte ha med en med saann fin lue!

-og her er Margareth. Hun jobber jo ikke paa DALICE, men jeg synes Bengt tok et fint bilde av henne!

Maatte ta bilde av denne edderkoppen med pels som vi saa mens vi venta paa ungene paa karate i dag!


Ellers har vi det bare bra!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar