mandag 22. oktober 2012

Helgas utflukter!

Loerdag skulle Eirunn en siste (!!!) tur til Jenna og Viljar skulle paa karate. Ingfrid og jeg maatte finne paa noe, saa vi tok med oss Caspian og gikk en tur til Dambwa North market, der vi skulle hente en kjole vi hadde bestilt hos Olive for leeenge siden. Gaarsdagens regn hadde kjoelt ned lufta saapass at det bare var deilig med en gaatur! Caspian var flink til aa gaa paa tur, men blei nok litt urolig og nervoes i de mest braakete og folkerike omraadene!

Ingfrid og Caspian! Hvordan skal vi klare aa dra fra han om tre og en halv uke?
 Da vi kom fram var butikken stengt! Vi ringte Olive, og det viste seg at hun hadde vaskedag hjemme! -men det var ei dame i naerheten som hadde noekkel og kunne gi oss kjolen. Mens vi venta kjoepte vi kjaerlighet paa pinne/klubbe paa kjosken:-)



 Saa gjorde vi ikke saa mye mer enn aa kose oss og spise pizza, laget av Bengt!- og godteri naar alle var kommet hjem paa ettermiddagen!

Soendag ville vi krysse av en ting til paa lista over ting som maa gjoeres foer vi drar, saa vi kjoerte for aa sjekke gorge sliden! Eirunn har MAST om aa faa proeve den, og det er jo ikke noe hun kan gjoere hjemme akkurat, saa vi lovte aa bli med for aa ta en titt. Ingfrid ville IKKE, og Viljar var veldig i tvil.
 Mens vi ventet paa at utstyret skulle sjekkes og dobbeltsjekkes, laerte Viljar et nytt spill: Mulabalaba! Vi maatte bare kjoepe et saant!


Saa var det paa tide...

Her skal man springe eller dyttes utfoe stupet!
Litt anstrengt smil? Imponerende at hun smiler i det hele tatt, synes jeg!

Er dette helt trygt?
GO!
Juhuuu!

Litt langt borte og litt skummelt synes jeg, men da hun kom tilbake maatte hun faa proeve en gang til!

Viljar fant fort ut at han ogsaa maatte proeve!






Tough guy!

-og da maatte Ingfrid ogsaa proeve.







Hun fikk proeve hele tre ganger, noe de andre selvfoelgelig syntes var blodig urettferdig! Jeg var glad og letta da alle var tilbake paa fast grunn igjen!
 Vi hadde ikke tatt med oss nok penger (hadde ikke regna med at alle ungene skulle kaste seg utfor stupet!), saa sjefen blei med oss i bilen til naermeste minibank. Den var selvfoelgelig ute av stand, saa det blei litt kluss, men ungene og jeg venta paa Zambezi Sun og tok oss en milkshake/issjokoladekaffe mens Bengt ordnet opp;-) Etterpaa tok vi en liten soendagstur ved Victoria Falls og elva.
-men hvor er det blitt av elva?
Her har vi tatt bilde av en fisker foer, og naa er det altsaa helt toert!
Man maa nesten bort til Zimbabwesida foer det blir noe dreis paa fossen

Sisten paa Zambezi sun
Vi hadde med pizzarester i bilen og spiste paa parkeringsplassen. Der fikk vi besoek!
De tre studentene kom for aa joine oss, og vi fortsatte soendagsturen bortover mot Royal Livingstone for aa ta en solnedgangsdrink! Paa veien saa vi baade impala, sebra og vervet monkeys. I elva laa det mange flodhester og grynta!
Helga blei avslutta med buffet. Aller siste gang???





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar