fredag 19. oktober 2012

Liten hverdagsblogg

Saa er enda en uke nesten over.

Mandag morgen vaaknet Ingfrid med vondt i oeyet. Det saa ut som en typisk sti for meg, saa etter aa ha kjoert de andre to paa skolen, dro vi en tur til dr Shafik. Han mente ogsaa at det bare var en sti, saa vi fikk oeyedraaper, to forskjellige drikkemedisiner og maatte forsikre han om at vi hadde nok panodil, eller panadol som det heter her. Han mente at hun skulle vaere helt fin etter et doegns tid.

 Etter aa ha kjoert Ingfrid tilbake paa skolen, dro vi til Chanters lodge for aa hilse paa laererstudentene fra Tromsoe som var kommet iloepet av helga for aa ha praksis her. De saa ut til aa ha funnet seg godt til rette, saa etter en liten prat, dro vi for aa ta en titt paa skolen der de skal ha praksissen sin.

En av klassene

Varme, svette og spente studenter sammen med rektor

I skolegaarden med Bengt og rektor

Rektoren, som jeg aldri husker hva heter, er veldig hyggelig, og jeg synes studentene ble godt tatt imot. Haaper det fortsetter like bra!
Bengt og jeg ble med dem en tur paa ZigZag etterpaa for aa spise lunsj og prate. Ungene skule ikke hentes foer 1445.

Acacia har begynt med svoemmeundervisning for de som vil. Det er to grupper, -en for advanced swimmers og en for beginners. Det var liten tvil om at de to eldste skulle paa advanced, men Ingfrid burde kanskje helst paa beginners. Likevel proevde vi aa ha henne sammen med "de store" av praktiske grunner. Hun ville det egentlig ikke selv, og etter foerste time bestemte vi at vi heller fikk kjoere to ganger. Hun klarte seg fint, men det er morsommere for henne aa vaere best av de smaa enn daarligst av de store!

Ingfrid fikk hjelp av moren til Oscar

De trente paa bryst

-og crawl

Paa kvelden dro vi til "krokodillerestauranten" (der vi en gang saa en krokodille utenfor) for aa spise middag sammen med studentene. Ungene synes alltid det er stas aa moete norske!

Tirsdag var studentene en del med Patrick her paa DALICE. Haaper det var bra, og at de fikk laere litt om hvordan det er her.
Jeg dro til banken med Clement, han som har bankkortet vi skal betale hjemmesida med, for aa faa en kontoutskrift. Det kosta 100kr!!! -men det maatte til. Saa var det bare aa faa tat bilder og sendt.

Onsdag var studentene paa Libala for aa observere og faa mer informasjon. Etter skoletid tok vi med ungene til Chanter for bading, oppdatering fra studentene og spising. Studentene hadde spist nshima og var rimelig stappa!
Jeg fikk svar fra bluehost om at bildene jeg hadde sendt var for smaa, saa jeg maatte faa tak i Clement for aa ta nye bilder. Han er ikke saa lett aa faa tak i, men det ordnet seg til slutt, og etter mye om og men og troebbel med nettet, fikk jeg sendt noen store bilder.

Torsdag var Ingfrid fremdeles roed paa oeyet, og det gjorde vondt. Vi bestemte oss for aa holde henne hjemme og borte fra alt stoevet paa skolen en dag, og saa dra tilbake til legen fredag hvis det ikke var bedre. Vi tok oss en liten bytur med solbriller paa!


Ikke SAAAA ille aa ha sti paa oeyet!
Paa ettermiddagen fikk vi besoek av tre Zambiske unger som kom tilbake fra fire aar i norge i juni. Morsomt med unger som snakker norsk! Ingen av oss husket paa aa ta bilder, men vi faar vel kanskje besoek av dem igjen!
Jeg fikk svar fra bluehost om at de hadde proevd aa trekke penger fra kontoen, men at det ikke var nok penger der. ARGH!!! Mail og melding til Clement, men ikke noe svar. Han har egentlig permisjon naa, saa det er kanskje ikke saa rart, men ....ARGH!!!
Om kvelden da Ingfrid skulle faa draapene sine, var det skikkelig vondt, og hun graat lenge. Huff!

Fredag morgen kjoerte jeg V og E til skolen, og saa dro I og jeg tilbake til dr Shafik. Han sov visst etter en lang natt paa jobb, saa vi bestemte oss for aa komme tilbake etter skolen. Ungene hadde en stor oppgave paa skolen, -de skulle synge "Alle fugler" to-stemt forran hele skolen! Det var veldig viktig at Ingfrid kom tilbake i tide!
Synginga gikk straalende! De fikk masse skryt av laererne!
Ingfrid og jeg dro til legen igjen og fikk nye draaper som skulle ta knekken paa resten av betennelsen iloepet av et par dager. Vi krysser fingrene!
Da vi kom hjem var det overskyet, og det begynte aa tordne og lukte regn. Det tok ikke lang tid foer regnet kom!



Ungene maatte ut aa dusje seg! Temperaturen sank ogsaa, og naa er det bare 29.1! Herrrlig!
Egentlig skulle vi paa sunset cruise i ettermiddag med Kelvin, Likando og Margareth, men Margareth har ikke kommet tilbake fra begravelsen til faren sin, saa vi faar ta det neste fredag. Haaper bare alt er i orden med henne. Hun skulle vaert her mandag eller tirsdag, og telefonen hennes er ikke paa.... Ikke saa mye vi kan gjoere!
Siden det ikke ble noen baattur, skal vi endelig proeve ut den indiske restauranten! De norske studentene (Bjoern, Ellen og Lillian) blir med, saa kan vi faa litt oppdatering fra dem ogsaa!

Ha en god helg!




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar