mandag 1. oktober 2012

Ukas hoeydepunkt: Ingfrid mista sin foerste tann!

Vi damene lukset oss med pedicure midt i uka forrige uke!


De smaa damene syntes det gjorde litt vondt, men de var veldig fornoeyde med resultatet! Tror Caspian ogsaa likte blaa og lilla taer!


Det var Eirunn som fant ut at de skulle ha ekstra pynt paa!


Lupus fanget seg ei firfirsle! Han gikk lenge rundt med den i munnen, og han knurret hvis noen kom i naerheten. Vet ikke hvor den ble av til slutt...


Her har Ingfrid besoek av den 12 aar gamle nabojenta! De var sammen en god stund mens Viljar og Eirunn var paa besoek hos Pippa og Emily.


Etter aa ha henta V og E, dro vi for aa proeve en ny restaurant, -Armadrillo! Det tok veeeldig lang tid foer maten kom, og Bengt og jeg syntes ikke det var spesielt godt. Ungene likte godt kyllingvingene!


Ingfrid har ganske lenge hatt en loes tann og mens vi spiste, blei den enda loesere.


Det blei vanskelig aa spise, men saa klarte hun aa faa den ut!


En veeeldig glad og stolt Ingfrid mista sin foerste tann!!!


Vi har mange flotte smaafugler i hagen, men det er vanskelig aa faa tatt gode bilder av dem. Jeg synes denne oransje skjoennheten var nydelig!


Paa fredag skal det vaere graduation ceremony her paa DALICE. De pusser opp over alt og styrer vaerre for aa faa alt klart.

Her er kappene studentene skal bruke

 Koret oever ekstra mye for aa vaere i knallform til den store dagen!


 Loerdag var Viljar foerst paa karate, og saa skulle han paa overnattingsbursdag! Jeg skal proeve aa faa han til aa skrive litt om det selv;-) Tror de hadde det veldig goey!

I dag, mandag, har vi faktisk faatt betalt for det web side greiene jeg har nevnt jevnlig de siste mnd! -men det er ikke helt klart til aa begynne enda... kontoen maa verifiseres, og det gjoer man ved aa ringe fra den telefonen man har oppgitt som kontakttelefon. Den telefonen vi hadde oppgitt, hadde ikke talk time (slags kontantkort) i dag, og jeg har venta siden kl 09 i morges paa at de skulle faa ordnet det. Kanskje i morgen???

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar