mandag 12. desember 2011

En helt vanlig mandag?

Jeg vet at det er morsomst med bilder, men det er ikke så lett å få til!
Vi måtte rive oss løs fra en gråtende Ingfrid i dag. Ikke så morsomt! Det hadde selvfølgelig gått helt fint etter en kort stund, og hun lover at det ikke skal skje i morgen.
Før skolestart studerte Viljar og Ingfrid noen maur med svære vinger som de fant på bakken. Det er veldig mange av dem for tida. De skal visst miste vingene, og så forvandle seg til et eller annet...? En av barnehagelærerne så det, og sa at de måtte gi dem til ms et-eller-annet, for hun samlet til lunsj!!! De steker dem til de blir crispy og spiser dem! Bilde kommer så fort jeg får til:-)
Bengt og jeg dro på jobb for å jobbe. Bengt skulle skrive en cv, og vi hadde en plan om å få tatt kopier av passene våre. Det blei lite cv og ingenting kopiering, men vi fikk snakka litt med folk og blitt litt bedre kjent. Det er ikke så lett å få oversikt over hvem som er hvem og hvem som gjør hva!
Etter teabreak dro vi til ungene sin skole for å spise lunsj med dem, og etter det var det bare 45 min igjen av skoledagen, så da venta vi likegodt der. Eirunn og jeg hadde avtalt bytur, så vi slapp bare de andre av hjemme før vi kjørte til byen. Det blei tre nye skjørt på henne + at vi fikk henta skortsene hos skredderen. Skorts er shorts med et slags skjørt foran! Jentene kan velge mellom det og kjole, men de hadde ikke flere kjoler i Eirunn sin str. på skolen, og skortsene får man altså sydd her i byen. Det koster ca 30kr pr stk!
På veien fra skredderen til parkeringsplassen der vi hadde bilen, kom vi forbi noen som lagde kurvmøbler og en som lagde skulpturer. De hadde "verkstedene" sine ute mellom veien og noen skur. Fasinerende!
Da vi kom hjem, hadde Bengt middagen nesten ferdig. Resten av ettermiddagen gikk til spising, lekser (jeg måtte slå opp halvparten av Viljar sine "spelling"-ord for å få vite hva de betyr!), lek og oppvask. Tove kom innom for å hente bilen, så vi fikk oss et glass vin på
trappa:-)Mulig vi var for seine med myggsprayen i dag, for Ingfrid fikk tre myggestikk (hvis det ikke er noe annet...) i kveld. Vi vet vel om fem dager om det var malariamygg... De i nabohuset har ikke hatt malaria på tre år, og det ser ikke ut som om de er så veldig forsiktige, så vi satser på at det går bra!
Bengt har brukt resten av kvelden på å styre med datamaskiner! Vi har overtatt en PC fra Tove og har fått beskjed om at virusprogrammet ikke er oppdatert. How to fix??? Vet ikke om det er nettet eller maskina (eller oss?), men det funker ihvertfall ikke å laste ned antivirusprogram. Etter mye fram og tilbake ga han opp, og skulle logge seg inn på nettbanken (lønningsdag!), men fikk beskjed om at det var ugyldig fødselsnr eller feil passord. Jeg har en mistanke om at vi kommer til å oppleve lignende problemer igjen...:-/
Alt i alt har det vært en fin, vanlig(?) dag:-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar