søndag 18. desember 2011

Siste skoledag og fest på jobb!

Til tross for at hele skolen var fyllt med godteri og snacks, var Ingfrid veldig lei seg igjen da vi skulle dra fra skolen. Ja, ja.
Bengt og jeg dro ned på golfklubben for å se om vi kunne få feire bursdagen til Ingfrid der. Det kunne vi! Og bassenget var reint og fint, så hvis det er bra vær, blir det party by the pool på tirsdag! Hele klassen hennes er invitert, og det virker som en god del av dem kommer:-)

Vi rakk bare en liten tur innom jobb igjen før vi måtte tilbake til Acasiaskolen. Jeg skulle bli intervjuet om norsk jul og spille to julesanger (mitt hjerte alltid vanker og musevisa!) på årets siste fellessamling. Tre elever fra Eirunn sin klasse intervjuet meg, og de var veldig flinke.

Etterpå var det utdeling av ukas elever-diplomer, og jammen fikk alle våre flotte unger diplom!!!
Viljar fikk for fast adapting to school, og det ble nevnt for alle sammen at han bare hadde to feil på gloseprøva! Eirunn  fikk for outstanding performance at the concert, og Ingfrid fikk for keen interest in all schoolwork. Vi var en stolt familie!
Ungene fortalte at nissen hadde kommet med gaver til alle, og han hadde kommet i helikopter!!!

Etter skolen skulle vi møte Ole og familien igjen. Familien består av kone, konas søster, Theodor (4år) og Tuva (3 mnd). De hadde vært på elvesafari og sett både krokodiller og flodhester på nært hold!
Her er de, uten søstra. En glad gjeng! De skal bo i Malawi, der Ole skal være lærer. Forholdene der er ganske mye mer primitive enn her.. Men de gleder seg!
Vi spiste, bada og koste oss helt til vi måte dra.

Bengt skulle overvære en undervisningstime i ped, og vi andre dro på vorspiel til Tove. Tove hadde fått besøk av sønnen, Aksel, som faktisk har vært trompetelev hos Bengt for ti år siden!
Klokka 18 skulle det være fest, så den starta ca kl 20...! Ungene var allerede veldig trøtte, men holdt ut en stund. De hadde orga en masse med mat, DJ og trykt program! Lokalet, som er rektangelformet, var rydda sånn at på den innerste kortsiden var det et langbord med duker og pynt og seks stoler. På begge langsidene var det satt opp to rader med stoler. Ved siden av døra på den andre kortsida var det bord med mat og drikke. Rektor, viserektor, Patrick (som er vår kontakt), Tove, Bengt og jeg skulle sitte ved the high table. Ungene og Aksel måtte pent sitte på siden.
 Festen begynte med en bønn, som alltid. Vi hadde glemt å forberede ungene på det, så de så litt forvirra ut når alle bøyde hodene, og det var vanskelig å la være å fnise!
Et av punktene i programmet var " Who is Tove? Who is Heidi? Who is Bengt?"! Vi blei ganske nervøse... -fryktet at nå måtte vi virkelig levere noe helt spesielt og personlig. Men det viste seg at vi bare skulle gjøre alle oppmerksomme på hvem vi var...??????
Mellom punktene i programmet var det dans, og rektor var først på dansegulvet!
Ingfrid sovna før gaveutdelinga. Vi fikk klær og boller til å ha mat i. Tove fik bl.a et veggur med Victoria Falls på. Stort...!
Så kunne vi dra hjem. Ungene var veldig glade for det!
Kvelden var ikke helt over enda. Viljar blei kvalm, men la seg likevel etter en stund. Litt seinere på natta ble vi vekket av at han hadde kasta opp i senga. Ikke særlig morsomt. Han var fremdeles veldig kvalm, og kasta opp en gang i do også. Så sovnet han, og sov heldigvis resten av natta!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar